Sponsors

Om mensen daadwerkelijk met elkaar in contact te kunnen brengen, is geld nodig. Gelukkig kent de stichting een aantal sponsoren.

Draagt u Hart4ALL een warm hart toe en wilt u een gift geven. Heel graag! Hart4ALL bezit de ANBI-status, waardoor uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Maak uw gift over op rekening nr. NL90 RABO 0118739433 t.n.v. Stichting Hart4ALL te Berkel-Enschot. Of neem contact met ons op via info@hart4all.nl. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Notaris Houtepen

11

In de 20 jaar dat ik werkzaam ben in het notariaat heb ik ervaren dat het belangrijk is om een goede relatie te hebben met klanten. Hierbij neem ik tijd en rust om alles goed uit te leggen en al uw vragen te beantwoorden.

Rabobank

11

Rabobank Hart van Brabant is een betrokken bank. Wij staan midden in de samenleving. Met kantoren in de buurt, een goede bereikbaarheid en een grote lokale betrokkenheid zijn wij een moderne bank, die open staat voor nieuwe ideeën. Ideeën die wij tot uitvoering proberen te brengen. Samen met onze klanten en leden, dat is het idee.

Hart voor verhalen

11

Een goed verhaal overtuigt en raakt. Authentieke organisaties en mensen vertellen een echt verhaal. Zij functioneren goed. Ze weten wat ze willen, kunnen anderen makkelijk aan zich binden en wekken op een natuurlijke manier vertrouwen.
Hart voor verhalen helpt organisaties en mensen bij het formuleren van hun eigen verhaal. En adviseert hen hoe ze hun eigen, authentieke verhaal optimaal kunnen inzetten om hun doelstellingen te bereiken. Natuurlijk helpt Hart voor verhalen daarbij ook in creatieve en praktische zin.

Ontdek de kracht van uw verhaal. Hart voor verhalen nodigt u van harte uit!

Schets Advocatuur

11

Schets Advocatuur staat voor gespecialiseerde juridische hulp aan ondernemers, ondernemingen, overheden en instellingen. Het vraagstuk van de cliënt oplossen. Meedenken. Kennis aanvullen waar die ontbreekt. Toegevoegde waarde leveren. Gegarandeerd. Advocatuur PLUS dus.

Voor vragen of een afspraak kan vrijblijvend contact worden opgenomen met Schets Advocatuur via:
T: 013-5331752 of 06-57644156;
E: info@schetsadvocatuur.nl
W:www.schetsadvocatuur.nl