AstraZeneca

AstraZeneca is een internationaal innovatief biofarmaceutisch bedrijf. Wij investeren in een gezonde maatschappij waarbij een duurzaam behandelresultaat voor de patiënt en goed medicijngebruik centraal staan. In samenwerking met andere zorgpartijen dragen wij bij aan innovatie en een kwalitatief betere gezondheidszorg. Wij richten ons op het ontdekken, ontwikkelen en op de markt brengen van geneesmiddelen voor aandoeningen zoals kanker, hart- en vaatziekten, neurologische stoornissen als schizofrenie en bipolaire stoornis, ademhalingsziekten en infecties.

Voor patiënten en artsen leveren wij geneesmiddelen voor enkele van de ernstigste ziekten ter wereld. Voor de mensen en organisaties die betalen voor gezondheidszorg, werken wij er intensief aan om er zeker van te zijn dat onze geneesmiddelen echt waarde toevoegen voor de behandeling van patiënten.

Voor onze medewerkers bieden wij een aansprekende cultuur waarin zij voelen dat hun bijdrage echt wordt gewaardeerd, dat ze worden aangemoedigd, gesteund en beloond.

Voor onze aandeelhouders streven we ernaar om waarde te bieden door onze voortdurende focus op innovatie en door ons bedrijf efficiënt te managen.

Wij willen in de samenleving gezien worden als een bedrijf dat gewaardeerd wordt om de bijdrage die onze geneesmiddelen leveren aan de maatschappij en dat men ons vertrouwt om de manier waarop we zaken doen.

We werken nauw samen met al onze stakeholders om te begrijpen wat hun uitdagingen zijn en hoe we onze middelen en activiteiten gezamenlijk kunnen inzetten om een gedeeld doel te bereiken, namelijk een betere gezondheid voor mensen en een betere gezondheidszorg voor de samenleving.